Projectes i Produccions


Projectes i produccions

En aquest apartat hi posem aquelles campanyes de publicitat o projectes de comunicació que destaquen per la seva solució estratègia, creativa, complexitat, solució que ha aportat l’agència, o per tot plegat. Són projectes complexos; alguns d’elevat pressupost, altres d’abast més local, però els uneix el mateix ADN: una càrrega de creativitat brutal, que els fa únics.

 

 

logos

 

Aposta pel taronja! No és un joc.

TGD Comunicació ha realitzat el diseny i la producció de la campanya de conscienciació, sobre la seguretat en espais ATEX (atmosferes explosives) dirigida als empleats, proveïdors i personal de manteniment de REVLON. Les accions dutes a terme inclouen la creativitat dels missatges, el disseny de tots els elements visuals que la componen, la distribució i la instal·lació en els espais més adequats de la planta de REVLON al Pla de Santa Maria.

 

 

_TEXT_ELEMENTS-12

 

El cafè, un plaer.

El Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya va posar en marxa una campanya de publicitat, l’objectiu principal de la qual, no és altre que el de fomentar el consum de cafè natural, acabat de torrar, per les empreses que pertanyen al referit Gremi. Per dur a terme aquest objectiu es va crear una campanya orientada a identificar, i per tant promocionar els establiments, que com a clients de les marques de cafè de les empreses agremiades, compleixin els requisits bàsics: que gastin cafè 100% natural, acabat de torrar, per una empresa associada al Gremi.

La campanya, que té com a eslògan el cafè, un plaer, ha estat dissenyada per l’empresa TGD Comunicació, que ha desenvolupat tots els elements de la campanya.

 

_TEXT_ELEMENTS-12

fruselva1_logo copia

Welcome to Fruselva

Welcome to Fruselva és un projecte molt innovador en el sector de la comunicació empresarial interna. La idea es basa a fer arribar uns determinats missatges, mitjançant un recurs multimèdia desenvolupat pel departament de màrqueting de Fruselva en col·laboració amb TGD Comunicació. Al final es disposa d’un material audiovisual multimèdia, extremadament flexible, adaptat a diversos idiomes.

 

 

_TEXT_ELEMENTS-12

LOGO CAMPIONAT 2015Campionat BARISTA de Catalunya

El mes d’abril del 2015, TGD Comunicació, ha organitzat a Reus, la final del X Campionat Barista de Catalunya del Fòrum Cultural del Cafè, amb el suport de Cafès Brasilia. El dia anterior també va organitzar el IV Campionat Barista de Tarragona, els finalistes del qual passaven a la gran final de Catalunya. Aquesta competició premia als millors professionals en la preparació de cafès i s’ha convertit en una prova referent al sector hostaler. L’objectiu d’aquest tipus de campionats, és promoure la cultura del cafè, incrementar el consum de cafè mitjançant el servei de begudes de més alta qualitat i valor afegit. Aquestes competicions han esdevingut una immillorable plataforma per prestigiar la figura del Barista com a autèntic expert en el coneixement i preparació d’un bon cafè. Els actes han mobilitzat un gran nombre d’estudiants d’hostaleria de tota Catalunya, premsa, espònsors, i propietaris d’establiments.

 

 

_TEXT_ELEMENTS-12

 

Campanya Valls Millora

La campanya de conscienciació ciutadana Valls Millora és un projecte encarregat pel Departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls i desenvolupat per les empreses Cel Rogent i TGD Comunicació. Sota l’eslògan TRIA BÉ NO COSTA GENS, es pretén conscienciar la població dels avantatges socials que comporta fer un bon ús dels consells públics en matèria de reciclatge i separació de residus. La part visible de la campanya, s’ha vist en premsa, publicitat exterior i a les bústies de cada casa; reforçada a internet, mitjançant les xarxes socials de www.valls.cat. L’empresa Cel Rogent desenvolupa la tasca informativa als comerços, als restaurants i a les escoles amb una programació feta a mida; i amb dues ECOFIRES: la que es va fer el mes de novembre i una altra que es farà el mes de maig de 2015.

 

 

_TEXT_ELEMENTS-12

 

Brasilia Suau 2014

A partir de l’èxit de la idea de tornar a posar de moda la beguda popular anomenada Suau –que tradicionalment es feia casa i al bar amb només cafè gasosa, una mica de canyella i molt de gel – cafès Brasilia es planteja tornar a fer degustacions d’aquest producte als esdeveniments populars on participa com a marca. L’estratègia va consistir a fer una campanya de comunicació global (B2B amb el sector, internet, i exterior) i ser presents amb un show room propi a Expro/Reus, tant a la secció de cupkaques com a la de restauració. Es va escollir el color fúcsia, com a base de disseny i imatge de campanya, amb una estètica més contemporània que els colors cafeters tradicionals. Tot plegat va tenir un èxit notable: en 5 dies es van repartir 6.000 degustacions de la popular beguda.

 

 

_TEXT_ELEMENTS-12

_ICONES_PROJECT-02

Grup Micros – SIL 2014

L’objectiu del Grup Micros, client de TGD des de 1989, era presentar-se en societat aprofitant l’esdeveniment del saló internacional de la logística, SIL 2014, a Fira de Barcelona. TGD va dissenyar i muntar un estand modular propi, combinant elements propis de la marca amb una estructura audiovisual de lloguer. L’avantatge de l’estand és l’aprofitament de tots els materials per al show room de la mateixa empresa. TGD va lliurar aquest projecte claus en mà.

 

_TEXT_ELEMENTS-12

 

_ICONES_PROJECT-01 Bus Valls: 50 anys del Bus de la Pela

L’estratègia consistia a potenciar el transport urbà a la ciutat de Valls aprofitant l’efemèride del 50 aniversari de la posada en marxa del servei. Vam decidir decorar els mateixos autobusos que actualment estan en circulació: autèntics anuncis ambulants. I per atansar el servei als barris, vam projectar una atractiva exposició itinerant, com el bus urbà, amb la història de 50 anys de bus urbà lligada a l’evolució de la ciutat. El Bus de la pela, se li deia així perquè el trajecte, l’any 1964, valia 1 pesseta.

Per reforçar la part visual, vam dissenyar un logotip amb una marcada estètica cadillac, amb els típics acabats cromats inclosos. Ho vam solucionar amb una il·lustració vectorial del primer autobús –anomenat Naza– que feia el servei durant els anys 60 del segle XX. L’aplicació es combina amb un skyline de la ciutat de Valls en color blau que, juntament amb el groc del bus, encerclen un acabat essencial i clar.

 

_TEXT_ELEMENTS-12

 

Emprenedors de Concactiva

Concactiva, la marca sota la qual opera el Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, ens va encarregar una campanya multimèdia -mitjans tradicionals i internet– per potenciar els diferents vivers d’empreses que operen dins la seva organització. La creativitat, el concepte gràfic, i la planificació de mitjans foren les claus de l’èxit d’aquest projecte.

 

 

 

_TEXT_ELEMENTS-12

NÀSTIC

Més NÀSTIC 10.000 (Club Gimnàstic de Tarragona)

TGD Comunicació va realitzar una acció promocional del Nàstic de Tarragona, orientada a fixar les bases d’una sòlida organització capaç de motivar la societat, a curt termini, captar socis a mitjà termini i assegurar la rendibilitat de la marca NÀSTIC cara el futur.
L’objectiu de la promoció era: motivar el soci cap a un objectiu comú que motivés la seva estima al club. L’eslògan Més Nàstic 10.000 responia al mateix nombre de socis que el club va aconseguir en l’ascens a 1a divisió LFP (2006-2007). La campanya es va dur a terme la temporada 2008-2009.